Surfski intro-kurs - kun til PFK medlemmer - hos BSI (Breiviken 3B, Bergen)

Surfski intro-kurs - kun til PFK medlemmer - hos BSI (Breiviken 3B, Bergen)


Arrangør: Puddefjorden Kajakklubb
Påmeldingsfrist: 14.06.2023 16:00

Tid


Sted

Vis kart

Hei padlevenner i PFK

Det settes opp eget surfski intro-kurs onsdag 14. juni kl 17 for dere i PFK som ønsker å være med oss i BSI på våre surfski-treninger.

Surfski intro-kurset gir en kort innføring i generelle (BSI) klubbregler for bruk og krav til deg som låner klubbutstyret. Vi vil også ha en (kort) typisk padleøkt på sjøen, med enkel basis teknikk (om nødvendig), evt litt intervalltrening, og utsjekk av egenredning (re-mount).

Våtdrakt (longjohn), sprut-jakke og padlesko kan lånes fra klubben, men ta med litt tøy til overkroppen og å evt ha under våtdrakten, og husk at det kanskje ikke er så varmt i sjøen enno (?)... Ha med litt ekstra (varmt) tøy til etterpå!  

Bli med på onsdag 14. juni, oppmøte kl 17 i BSI-naustet, Breiviken 3. 

Kurset varer i ca 3 timer, og koster 250 kr (dere vil få ettersendt faktura). Vi har 5 surfski med tilhørende utstyr som kan lånes + 1 dobbel. Om dere har egen surfski er fint om dere tar med. Det må være min 3 deltakere for å gjennomføre kurset.

For å låne BSI sitt surfski utstyr og delta på trening, må man ha grunnkurs surfski eller grunnkurs i annen padlegren + intro surfski. Dette er obligatorisk for alle våre medlemmer, og vil være tilsvarende for dere i PFK. 

Informasjon om våre treninger legges ut fortløpende på facebook "BSI Padling"

Gi beskjed dersom du har med egen surfski. 

mvh

Bente Solberg, BSI Padling


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.