Kajakkplasser

Puddefjorden Kajakklubb tilbyr lagringsplass til 30 private kajakker. I tillegg til disse har vi både havkajakker, turracere, barnekajakker og polokajakker som medlemmene kan bruke fritt. Dersom du ikke får plass til å lagre kajakken din er det derfor likevel fullt mulig å padle.

Vi forventer imidlertid at de som har kajakkplass er aktive i klubben - både i form av regelmessig padling og som delaktig på dugnader og i styre og stell. Puddefjorden Kajakklubb er ikke et båtlager!

Båtplasser koster 250-kr. per år.

Fordi medlemsmassen er større enn det antall kajakkplasser vi kan tilby, opererer vi med venteliste for kajakkplass. Denne blir gjennomgått og oppdatert jevnlig, men søkere må regne med å måtte vente på plass i 3-4 måneder. På gjennomgangene vurderer vi hvor mye kajakkene blir brukt og om noen må fjernes fra nøstet på grunn av lite aktivitet.

Ønsker du å ha kajakken din liggende hos hos, kan du sende oss en melding via kontaktskjemaet her på websiden. Vennligst oppgi navn, e-post, telefon, båttype, merke, farge, noen ord om forventet bruk og hvordan du eventuelt kan bidra i klubben. Når du får tilbud om plass, vil det være en svarfrist på to uker og du må melde deg inn i klubben.