Om oss

Puddefjorden Kajakklubb ble stiftet i 2008 og holder til i Neptun Motorbåtforening ved Store Lungegårdsvann i Bergen.

Puddefjorden kajakklubb er allsidig, inkluderende og aktivitetsskapende - vi skal skape et levende og sosialt inkluderende miljø med kajakk i sentrum og plass til alle uansett ferdighetsnivå og (padle)interesse! PFK driver med både havpadling, kajakkpolo, konkurranse- og elvepadling.

Medlemskontingenten i PFK er kr 1.300,- per år for voksne medlemmer og kr 300,- for ungdom til og med fylte 18 år.

De som blir medlem etter 1. september betaler halv kontingent for inneværende år, mens de som blir medlem etter 1. desember får den første måneden av medlemsskapet gratis.

Som medlem i Puddefjorden Kajakklubb har du muligheten til å benytte deg av klubbens kajakker og utstyr, såfremt det ikke er i bruk til kurs eller andre fellesaktiviteter. Av faste fellesaktiviteter kan du delta på hav klubbturer hver tirsdag og kajakkpolo på mandager og onsdager.

Som medlem får du også rabatt på kursene som organiseres av klubben.

Bli medlem i Puddefjorden Kajakklubb idag!


Dette er vår "våte" drøm! Vi ønsker å etablere oss i den gamle roklubben ved Møllendalselven. Her mener vi det er et kjempepotensial for å bygge klubben videre, samtidig som vi bidrar til nærmiljøet med kafédrift, deling av treningsfasiliteter og padleaktivitet for alle som vil ha seg en tur på sjøen!