Ofte stilte spørsmål

Ja, det stemmer. Medlemskapet varer fra 1/1 til 31/12. Se https://www.pfkajakk.no/p/47012/om-oss for mer informasjon.

Du kan godt bruke utstyr utenom fellesaktiviteter så lenge du er medlem og har nødvendig kompetanse for padleformen. Usikker på hva nødvendig kompetanse er? Spør disiplinleder for padleformen du driver med. :) God tur!

Ordinær medlemskapskontingent er på 1.300kr per år. For ungdom til og med de fyller 18 år så koster medlemskap 300kr per år.

Nei, vi har ikke studentrabatt.

Det er for tiden Espen Rå Nilsen som leverer ut nøkkelbrikker. Brikkene koster 250kr (engangsbeløp) som må betales inn på klubbens konto innen du henter brikken (merk betalingen med «Nøkkel + Ditt Navn»). For å avtale henting av nøkkel ta kontakt med Espen på tlfnr. 41106442, nøklene hentes på kajakklubbens nøst i Møllendalsveien 12.

Nøkkelbrikken gir adgang inn til Neptun Motorbåtforenings område. Videre får du tilgang til garderobe- og toalett-bygget på brygge nr 2 og selvsagt kajakklubbens nøst.

Nei.

Medlemmer i Puddefjorden KK kan bruke klubbens utstyr fritt med utgangspunkt fra våre lokaler, såfremt de har nødvendig kompetanse og det ikke er pågående klubbaktiviteter der utstyret skal brukes (f.eks. kurs).

Vi leier ikke ut utstyr til ikke-medlemmer.

Vi har faste padlinger på Byfjorden hver tirsdag. Vi møtes rundt kl. 17:30 ved klubbhuset vår som ligger ved Neptun Motorbåtforening sine lokaler (om du ikke har nøkkelbrikke bare møt opp ved gjerdet) og prøver å være klar på vannet kl.18:00. For å være med må du har Grunnkurs Hav

Så gøy! Vi er alltid på utkikk etter nye spillere og treningen vår passer utmerket til nybegynnere! Vi har trening hver mandag og torsdag. For å planlegge oppmøtet bruker vi doodle siden det er veldig kjedelig å spille kajakkpolo alene. Sjekk denne lenke: https://doodle.com/poll/wevfbsn6bzirkzqm. Når det er minst tre påmeldte så finner treningen sted. Møt opp kl 17.45 ved gjerdet til Neptun Motårbotforening også prøver vi å være klar på vannet kl. 18. 

Aktiviteter innen elvepadling organiseres i samarbeid med BSI padling. Sjekk ut denne nettsiden for å se kommende arrangementer sjekk denne nettsiden: https://bsipadling.no/ Hvis du er interessert i noe der, bare send en epost til elv@bsipadling.no. og si at du er medlem i PFK.

Våttkort er Norges Padleforbundet (NPF) sitt kvalifiseringssystem. Det finnes en kursstige innen alle de forskjellige padlegrene (hav, flattvann, elv, polo og surfski). Noen klubber, aktiviteter og kurs krever enn viss våttkort-kvalifikasjon for å delta. F.eks. må du ha grunnkurs hav for å være med onsdagspadling eller grunnkurs elv for å delta på elveturer i regi av BSI. 


Vi i Puddefjorden organisere flere grunnkurs hav utøver året. Sjekk datoene her: https://www.pfkajakk.no/p/51824/kajakkurs

På kajakkpolo gjennomføres grunnkurset ved deltagelse på trening. Normalg får man godkjent grunnkurs polo etter ca 10 treninger.

Grunnkurs elv ble organisert fra BSI Padling: https://bsipadling.no/ og Voss Elveklubb: https://vosselveklubb.no/