Ofte stilte spørsmål

Se vår innmeldingsside for oppdatert info: https://www.pfkajakk.no/register/apply/application

Se vår innmeldingsside for oppdatert info: https://www.pfkajakk.no/register/apply/application

Nei, vi har ikke studentrabatt.

Det er for tiden Espen Rå Nilsen som leverer ut nøkkelbrikker. Brikkene koster 250kr (engangsbeløp) som må betales inn på klubbens konto innen du henter brikken (merk betalingen med «Nøkkel + Ditt Navn»). For å avtale henting av nøkkel ta kontakt med Espen på tlfnr. 41106442, nøklene hentes på kajakklubbens nøst i Møllendalsveien 12.

Nøkkelbrikken gir adgang inn til Neptun Motorbåtforenings område. Videre får du tilgang til garderobe- og toalett-bygget og selvsagt kajakklubbens nøst.

Puddefjorden Kajakklubb har kajakkplasser til medlemmer. Send oss en melding om du er interessert i en plass, så sjekker vi om det er ledig og ev. setter deg på venteliste

Kontaktskjema: https://www.pfkajakk.no/next/p/51825/kontakt

Vi har ukentlige treningsturer på byfjorden. Disse annonseres på appen SPOND. For å få meldinger om vår havpadlingsaktivitet, last ned appen og registrer deg i gruppen ved å følge denne linken: https://group.spond.com/QJQQN

Så gøy! Vi er alltid på utkikk etter nye spillere og treningen vår passer utmerket til nybegynnere! Vi har innetrening i AdO om vinterhalvåret og utetrening på Store Lungegårdsvann v/Florida på vinterhalvåret. 

Vi bruker SPOND for informasjon om og påmelding til poloaktiviteten vår. Last ned appen og meld deg inn i pologruppen ved å følge denne linken: https://group.spond.com/FSPTG

Aktiviteter innen elvepadling organiseres i samarbeid med BSI padling. Sjekk ut denne nettsiden for å se kommende arrangementer sjekk denne nettsiden: https://bsipadling.no/ Hvis du er interessert i noe der, bare send en epost til elv@bsipadling.no. og si at du er medlem i PFK.

Våttkort er Norges Padleforbundet (NPF) sitt kvalifiseringssystem. Det finnes en kursstige innen de forskjellige padlegrene (hav, flattvann, elv, polo og surfski). Utenlandske kurs gjennomført i henhold til standarden til https://www.europaddlepass.eu/ er også godkjent for vår aktivitet.

  • Havpadling: Det kreves minimum introduksjonskurs hav for å delta i havgruppens torsdagstreninger og annen aktivitet i nærområdet. i Puddefjorden organisere jevnlig havpadlingskurs.  Sjekk datoene her: https://www.pfkajakk.no/p/51824/kajakkurs
  • Kajakkpolo: På kajakkpolo gjennomføres grunnkurset ved deltagelse på trening. Normalt får man godkjent grunnkurs polo etter ca 10 treninger.
  • Flattvannspadling: Opplæring blir gitt i forbindelse med ordinære treninger
  • Surfski: Klubben har flere instruktører og kan tilby kurs / opplæring. Ta kontakt!
  • Elvepadling: Grunnkurs elv blir organisert fra BSI Padling: https://bsipadling.no/ og Voss Elveklubb: https://vosselveklubb.no/

Du kan godt bruke utstyr utenom fellesaktiviteter så lenge du er medlem og har nødvendig kompetanse for padleformen. Usikker på hva nødvendig kompetanse er? Spør disiplinleder for padleformen du driver med. :) God tur!

Medlemmer i Puddefjorden KK kan bruke klubbens utstyr fritt med utgangspunkt fra våre lokaler, såfremt de har nødvendig kompetanse og det ikke er pågående klubbaktiviteter der utstyret skal brukes (f.eks. kurs).

Vi leier ikke ut utstyr til ikke-medlemmer.

Nei.