Kajakkplasser

Puddefjorden Kajakklubb tilbyr lagringsplass til 28 private kajakker. I tillegg til disse har vi både havkajakker, turracere, barnekajakker og polokajakker som medlemmene kan bruke fritt. Dersom du ikke får plass til å lagre kajakken din er det derfor likevel fullt mulig å padle.

Vi forventer imidlertid at de som har kajakkplass er aktive i klubben - både i form av regelmessig padling og som delaktig på dugnader og i styre og stell. Puddefjorden Kajakklubb er ikke et båtlager!

Fordi medlemsmassen er større enn det antall kajakkplasser vi kan tilby, opererer vi med venteliste for kajakkplass. Denne blir gjennomgått og oppdatert jevnlig, men søkere må regne med å måtte vente på plass i 6-12 måneder. På gjennomgangene vurderer vi hvor mye kajakkene blir brukt og om noen må fjernes fra nøstet på grunn av lite aktivitet.

Ønsker du å ha kajakken din liggende hos hos, kan du sende oss en melding via kontaktskjemaet her på websiden. Vennligst oppgi navn, e-post, telefon, båttype, merke, farge, noen ord om forventet bruk og hvordan du eventuelt kan bidra i klubben. Når du får tilbud om plass, vil det være en svarfrist på to uker og du må melde deg inn i klubben.

Oversikt over nåværende fordeling av båtplasser er tilgjengelig for innloggede medlemmer.

Klikk her for å logge på og gå til oversikt.