Velkommen

Like utenfor stuedøren ligger en ny verden og venter på deg! Puddefjorden KK holder til hos Neptun Motorbåtforening i Møllendalsveien 12 ved Store Lungegårdsvann i Bergen. Vi tar opp nye medlemmer på løpende basis og holder regelmessige kurs. Klubben har egne kajakker både for flattvann, havkajakk og kajakkpolo. Disse kan brukes av alle medlemmer under organisert fellesaktivitet.

Du kan Logge inn, Bli medlem eller melde deg på et Kajakkurs.


Koronainfo

Puddefjorden KK følger Norges Padleforbund anbefalinger og regler, mer info finnes på NPF Koronainfo

Nyheter

Hvor og når du finner oss

  Neptun Motorbåtforening

Klubben holder til inne på området til Neptun Motorbåtforening. Området er låst, men du kan gjøre en avtale med oss eller møte opp når vi har fellesaktiviteter (se kalender under). Hvis du er medlem og ikke har nøkkelbrikke, kan du kontakte nøkkelansvarlig i styret for avtale (logg inn og se under fanen for grupper).  Aktivitetskalender

Vi padler regelmessig på Store Lungegårdsvann og i Puddefjorden nær Bergen sentrum. Du kan bli med på alle fellesaktiviteter såfremt du har våttkort. Hvis du ikke har egen kajakk kan du låne en med tilhørende utstyr av oss, og hvis du ikke har våttkort kan du melde deg på et kajakkurs.